Restauratie toegangspoort villa’s Middenbeemster

De toegang naar de 2 monumentale panden in Middenbeemster loopt via een gezamenlijke brug met leuningwerk en een gietijzeren toegangspoort. Dit fraaie erfgoed was onderhavig aan verval en een groot aantal leuning- en poortdelen waren gebroken of in de loop der jaren verdwenen. Aan Men’s Tradition is opdracht gegeven om de brugleuning en poort volledig… | lees verder…

Dorpspomp voor gemeente Groesbeek

“Ien Grussbèks a.lde tied, daor stó.nd ien’t té.rrep en pó.pm” aldus een oud dialectliedje in Groesbeek. De wethouder van openbare werken heeft zich hard gemaakt voor terugkeer van de reeds lang verdwenen dorpspomp en heeft Men’s Tradition verzocht om het marktplein weer op te sieren met een gastvrije watergevende dorpspomp.

Historisch hekwerk Nijmegen

Voor een monumentale kantoorvilla in Nijmegen wordt een volledig ambachtelijke geklonken hekwerk ontworpen en vervaardigt. De opdrachtgever OCL vastgoed wil het karakteristieke pand zijn oude allure teruggeven en heeft Men’s Tradition verzocht ontwerp en vervaardiging ter hand te nemen.

Dorpspomp voor gemeente Horst aan de Maas

Het gemeentebestuur van Horst aan de Maas wil de uitstraling van het centrum van Horst verbeteren. Ter verfraaiing van het Wilhelminaplein is een historische dorpspomp aangekocht. Men’s Tradition zal de pomp in de 2e helft van 2009 plaatsen en in bedrijf stellen, zodat Horstenaren en toeristen zich kunnen laven aan het heldere Limburgse water.

Gietijzeren goot voor Oudheidkamer Bruinisse

De gietijzeren goot van de Oudheidkamer te Bruinisse was na meer dan een eeuw aan vervanging toe. Aannemersbedrijf Quant heeft Men’s Tradition gevraagd om de gietijzeren goot in hetzelfde profiel te vervaardigen en plaatsen.