Advies openbare monumenten

Overal zijn ze te vinden: ‘vergeten’ monumenten zoals fonteinen, waterpompen, standbeelden en ander historisch straatmeubilair. Helaas verkeren deze beeldbepalende monumenten door achterstallig onderhoud of vandalisme vaak in zo’n slechte conditie dat actie de enige optie is voor behoud.

Adviesrapport

Zijn er in uw gemeente openbare monumenten of straatmeubilair in twijfelachtige conditie en wilt u een adviesrapport voor een restauratie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kunnen – uiteraard tegen betaling – een goed adviesrapport opstellen. En natuurlijk kunnen wij ook een offerte uitbrengen voor historisch verantwoorde restauratie. Bel ons (013 – 514 6023) of stuur een e-mail.

Directievoering

Wanneer u als gemeente geen tijd of kennis heeft om een reparatie of restauratie succesvol te begeleiden, kan Men’s Tradition de rol van directievoerder overnemen. Zo krijgt u de hoogste kwaliteit en blijven de kosten transparant en beheersbaar. De rol van directievoerder tijdens de uitvoering of voorbereiding van een restauratie is cruciaal. Hij vertegenwoordigt de gemeente op het gebied van expertise, kwaliteit, budget, uitvoering en planning.